IOGA SOLIDARI a GIRONELLA



Amics ,
Ens plau anunciar-vos que  el proper cap de setmana del 6 i 7 d'Octubre tindrà lloc a Gironella la jornada del IOGA SOLIDARI.

Hem organitzat aquest esdeveniment amb un caire totalment festiu i obert a tothom, amb dos objectius clars:

1. Donar a conèixer el Ioga en l'àmbit de la seva pràctica com a eina d’ajuda en el desenvolupament personal i en el camp de la salut.

Per tal d'assolir aquest objectiu dedicarem un dia sencer a mostrar la ciència del Ioga en el seu més ampli ventall de possibilitats: Ha-tha Ioga, Ioga per nens, Nada Ioga (so i vibració), tècniques de meditació, Pranayama, Ioga adaptat a persones amb limitacions físiques, i també a totes aquelles persones que tenen inquietuds, preguntes, que busquen un camí de treball i evolució personal.

Ho volem fer de la forma més natural i honesta possible i sobretot des de l'experiència propera, per això totes les activitats seran conduïdes per gent que en aquest moment estigui realitzant alguna activitat vinculada al món del Ioga a la comarca del Berguedà. Sabem que l'experiència de cadascú és molt personal i diversa, això permetrà que el desenvolupament de totes les propostes sigui rica i variada.

2. Fer una aportació en forma de recurs econòmic a l'ong Semilla para el Cambio, Varanasi (India): www.semillaparaelcambio.org

Semilla para el Cambio és coneguda directament per bona part dels organitzador de la jornada, inclús alguns han col·laborat en la posada en marxa de projectes de l'ong a Varanasi.
Aquesta Ong, relativament jove i petita, està duent a terme un gran treball per millorar la vida de les persones més necessitades i vulnerables de la ciutat de Varanasi.
Ara mateix té en marxa programes d'Escolarització, Alfabetització, de Salud i Nutricional per a les famílies dels Slums de les afores de la ciutat. Aquestes, sobreviuen gracies a la recollida de deixalles del carrer, que du a terme tota la família nens inclosos, i que després ven a pes. L'Ong ha engegat recentment també, un projecte de treball digne per les mares de pintura de mocadors.

Per tot això, ens ha semblat que podríem aprofitar per donar una empenta econòmica a una Ong en ple procés de consolidació.

Si calia alguna raó més, us haureu adonat que la seva activitat és desenvolupa a l'Índia, lloc d'on hem rebut aquesta meravellosa ciència que és el Ioga. La jornada de Ioga Solidari és una bona manera de retornar-los quelcom.

Adjuntem el Cartell de la Jornada on podreu veure en detall les dates, hores i llocs on es desenvoluparà l'esdeveniment.

Us hi esperem,
Motes gràcies.