Inici nou curs bàsic de Teràpia de Polaritat

El proper 12 d’Octubre comença un nou curs bàsic de Teràpia de Polaritat

Un total de 6 seminaris en els quals creixeràs com a persona, potenciant les teves capacitats de comunicació i relació amb el món i amb tu mateix, desenvolupant habilitats per poder acompanyar als del teu voltant, i aprendràs l’art de la percepció a través de les mans: el toc terapèutic. Una eina de gran utilitat en el dia a dia.

La Teràpia de Polaritat troba els seus inicis en una comprensió de l’ésser humà  molt àmplia. Basada en principis profunds que trobem a la pròpia natura, i que es descriuen en els textos de les antigues medecines (Ayurveda, Yoga, Medecina xinesa) i que actualment tenen el suport dels nous descobriments de l’anomenada medecina quàntica.  

Dins del que s’anomena Teràpia de Polaritat, trobaràs per exemple exercicis per revitalitzar el cos físic i alliberar tensions, parlarem de la dieta depurativa per ajudar-nos en aquest procés, com fer que el cos se senti més lleuger, i parlarem de quina filosofia de vida ens permet mantenir el benestar.

Aquest curs bàsic està dirigit pel Josep (Pep) Estrada, el qual ja fa 20 anys que es dedica a l’ensenyament de la Teràpia de Polaritat (Instructor reconegut per l’Associació Española de TP) així com també a la consulta privada, i a l’ensenyament del Ioga (Yoga). Es va formar amb en Jim Feil, un dels referents i deixebles del Dr. Randolph Stone, fundador de la Terapia de Polaridad.

Durant el curs l’assistirà la Sílvia Noguer, terapeuta de polaritat experimentada.

Les dates proposades per aquestes 6 trobades són:

2013
Octubre 12 y 13
Diciembre 14 y 15
2014
Enero 18 i 19
Febrero 1 i 2
Marzo 1 i 2
Abril 4, 5 i 6 Encuentro final (Residencial).

Horario sábado:
De 9h. a 14h. y de 16 a 20 h.
Horario domingo
De 9h. a 17 h. (1 hora de descanso al mediodia))


Et pots posar en contacte amb ells per aclarir qualsevol dubte que tinguis :
Josep Estrada  Tel. 649 184 112 (info@terapiadepolaridad.com)
Silvia Noguer Tel. 654 044 537